HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár prázdného domu v ústí nad Labem, požár trávy a pražců v Horním Jiřetíně, požár ve skladišti barev v Krásné Lípě, dopravní nehoda motocyklu ve Varnsdorfu.

Ze skladiště barev firmy v Krásné lípě unikal silný kouř. 

Ilustrační foto.JPGIlustrační foto.JPG
16.dubna
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár prázdného rodinného domu
16.4. 0:36 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří střecha vybydleného rodinného domku v Krátké ulici v Ústí nad Labem - Krásném Březně. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem, dvě podnikové jednotky SŽDC a dobrovolná jednotka obce Povrly. Prázdný dům byl zasažen požárem po celém obvodu, střecha se propadala. Požár zasáhl i část střechy sousedního domu. Hasiči jej lokalizovali v 1:51 a zlikvidovali v 2:37. Příčina a škoda se vyšetřují.
Územní odbor Most
Požár trávy a pražců
15.4. 21:48 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v Horním Jiřetíně u hřbitova směrem k Janovu jsou vidět plameny. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov a dobrovolná jednotka z Horního Jiřetína. Hořela tráva na ploše 300x200m. Místo bylo špatně přístupné. Oheň zasáhl i části pražců. Hasiči požár lokalizovali v 22:30 a zlikvidovali v 23:32.
Územní odbor Děčín
Požár ve skladu barev
15.4. 19:11 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří ve skladišti firmy Diosna v Pražské ulici v Krásné Lípě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf a dobrovolné jednotky z Krásné Lípy, Horního Podluží a Rumburku. Hala skladiště byla silně zakouřená, hasiči nasadili přetlakovou ventilaci. Starosta obce byl vyzván k vyrozmění občanů obecním rozhlasem, aby kvůli kouři nevětrali. Hasiči nalezli ohnisko požáru ve skladišti barev, kde hořely většinou prázdné nádoby a odpad. Požár Lokalizovali ve 20:33 a zlikvidovali ve 22:07. Škoda způsobená do značné míry zplodinami hoření byla předběžně odhadnuta na 800 tisíc Kč. Příčina se vyšetřuje.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda motocyklu
15.4. 18:36 Jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf vyjela k dopravní nehodě motocyklu v Západní ulici ve Varnsdorfu. Motocykl narazil do sloupu elektrického vedení. Na motocyklu cestovali dva lidé, jeden z nich byl zraněn a druhý v šoku. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby.
 

vytisknout  e-mailem