HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár přístřešku v Církvicích, požár odpadu v domě v Děčíně, požár garáže v Dolním Jiřetíně.

Při požáru garáže v Dolním Jiřetíně byl jeden člověk zraněn.  

Požár Děčín.JPGPožár Děčín.JPG
Požár garáže Dolní Jiřetín.JPGPožár garáže Dolní Jiřetín.JPG
2. března
Územní odbor Ústí nad Labem
Požár přístřešku
2.3. 5:21 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří chata v chatové oblasti nad Církvicemi okres Ústí nad Labem. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a podniková jednotka SŽDC. Hořel malý přístřešek. Hasiči požár lokalizovali v 5:46 a zlikvidovali v 6:10.
Územní odbor Děčín
Požár odpadu v panelovém domě
1.3. 1:59 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř na chodbě šestipatrového panelového domu v Želenické ulici v Děčíně. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Hořel starý nábytek a odpad ve sklepě. Hasiči ze zakouřeného domu vyvedli jedenáct lidí a zkontrolovali všechny byty. Požár lokalizovali ve 2:13. Na místo byla povolána Zdravotnická záchranná služba, aby zkontrolovala zdravotní stav nájemníků, kteří se nadýchali kouře. Hasiči dům odvětrali a předali majiteli. Po ukončení zásahu byli nájemníci puštěni do svých bytů.
 Územní odbor Most
Požár garáže v přízemí budovy
28.2. 13:15 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u dolu Centrum v Dolním Jiřetíně hoří autodílna. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Most a Litvínov a dobrovolné jednotky z Horního Jiřetína, Litvínova a podniková jednotka Severní energetická Komořany. Hořela garáž v přízemí jednopatrové budovy. Při požáru byl jeden člověk zraněn, odvezla jej Zdravotnická záchranná služba. Hasiči rozebrali konstrukci garáže, požár lokalizovali v 14:59. Termokamerou dále vyhledávali skrytá ohniska a požár zlikvidovali v 17:21.
 

Odkazy do noveho okna

Požár Děčín 2

Požár Děčín 2 

Detailní náhled

Požár Děčín

Požár Děčín 

Detailní náhled

Požár garáže Dolní Jiřetín 2

Požár garáže Dolní Jiřetín 2 

Detailní náhled

Požár garáže Dolní Jiřetín

Požár garáže Dolní Jiřetín 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem