HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár sazí v komínu v Dolním Podluží, únik plynu v Chomutově a další zásahy.

Komín byl ucpán žhavými sazemi.  

Územní odbor Děčín
Požár sazí v komínu
11.4. 21:54 Na linku tísňového volání byl oznámen požár komínu s tím, že hrozí i požár střechy domu v Dolním Podluží. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf a dobrovolné jednotky Varnsdorfu a Dolního Podluží. Hořely saze v komínu. Komín byl žhavými sazemi ucpaný. Hasiči je strhli píském a komín vyčistili kominickým nářadím. Požár byl lokalizován v 22:31 a zlikvidován v 23:44. Majiteli domu byla uložena bloková pokuta a zákaz topení do revize komínu odbornou firmou.
Územní odbor Chomutov
Únik plynu
11.4. 19:04 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v neobydleném domě v Bělohorské ulici v Chomutově je cítit plyn. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov. Hasiči průzkumem zjistili, že ve sklepě někdo odmontoval trubky plynového vedení a plyn volně uniká. Uzavřeli hlavní uzávěr plynu a Městská policie zjistila majitele domu.
Územní odbor Děčín
Vytažení psa z vody
11.4. 17:00 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u hospody U koupaliště v Jiříkově plave pes v požární nádrži a nemůže ven. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka z Jříkova. Pes se propadl v ledu požární nádrže. Hasiči spustili na vodu člun. Psa do člunu vytáhli a předali majitelce. Městská policie ji i se psem odvezla na veterinu.
Územní odbor Litoměřice
Požár auta
11.4. 15:21 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že u motorestu Kovárna na hlavní silnici u Polep hoří auto. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litoměřice a dobrovolná jednotka z Polep. Hořelo osobní auto. Při příjezdu hasičů na místo bylo celé v plamenech. U auta nikdo nebyl. Hasiči požár zlikvidovali jedním vodním proudem v 15:38.

vytisknout  e-mailem