HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Požár střechy neobydleného domu a další zásahy.

10.6. 22:59 Na linku tísňoveho volání byl oznámen požár starého neobydleného domu v kolonii u paneláků v Hornické ulici v Oseku. 

K požáru vyjelo pět hasičský jednotek, celkem pět cisternových automobilových stříkaček a dvě automobilové plošiny. Hořela střecha neobydleného domu. Byl vyhlášen poplach druhého stupně. Hrozilo propadnutí střechy. Hasiči ji rozebrali a požár lokalizovali v 3:13. Na místě zůstala dobrovolná jednotka pro dohled nad požářištěm a dohašovací práce.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda

10.6. 16:49 Jednotka HZS ÚK ze stanice Úštěk a dobrovolná jednotka z Lovečkovic vyjely k dopravní nehodě osobního auta u obce Levín. Auto sjelo do potoka. Při nehodě jeden člověk zemřel a dva byli zraněni. Hasiči vyprostili z havarovaného vozu zraněné a po té i zemřelého člověka. Na místě zasahovala zdravotnická záchranná služba a vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči odpojili akumulátor a asanovali místo nehody a s odtahovou službou havarované auto vyprostili.
Ústí nad Labem
Zřícený strop v prázdné budově
10.6. 15:20 Jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem vyjela do ulice Na Nivách v Ústí nad Labem, kde se v prázdném domě zřítil strop. Bylo nutno prohledat sutiny, zda po nimi někdo není. Na místo byli povoláni dva psovodi se psi vycvičenými na vyhledávíní osob a statik. Psi při opakovaném průzkumu nic nenašli a statik potvrdil zákaz vstupu do objektu z důvodu nebezpečí. Zásah byl ukončen v 17:59.
 

vytisknout  e-mailem