HZS hlavního města Prahy  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pražský pohár IZS - fotbalový turnaj složek IZS

Pražský pohár IZS

Letos se konal 4. ročník "Pražského poháru IZS" netradičně v halových podmínkách, tedy hlavně z organizačních důvodů, na konec se ukázalo, dle ohlasů pravidelných účastníků turnaje, jako je např. PČR, ZZS, MP atd., že budeme zřejmě takto pokračovat i na přes rok. Zázemí Sparta - Arény na Podvinném mlýně nabídlo kvalitní podmínky pro konání již pravidelného turnaje, který každoročně pořádá HZS hl. m. Prahy s významnou podporou MČ-P7. Vzhledem k časovému omezení jsme museli tentokrát snížit počet týmů, takže všech 6 zúčastněných mužstev hrálo ve skupině systémem každý s každým, všichni si tedy měli možnost změřit síly a nemuseli se zrovna bát jednoho zaváhání.

Některé zápasy byly velmi vyrovnané, někdy bylo rozhodnuto již po 1/2 polovině hry. Celkové umístění mužstev napovídá, že tradiční rivalové stáli letos opět na bedně, kromě týmu ZZS, který bohužel tentokrát neměl štěstí. Pochválit musíme tým MP, který se letos probojoval na 3. místo a ukázal, že kádr, který pravidelně hraje i v turnaji podniků a firem je ve velmi dobré kondici. Tým PČR zahrál standard, na který jsme zvyklí a rádi se na výkony tohoto sehraného celku díváme, pochvala samozřejmě patří i celku HZS hl. m. Prahy - směna B+C, který přes prvopočáteční problémy s velkou absencí hráčů dokázal spojit síly a umístil se na 1. místě. Celkové umístění tedy pro rok 2015 je: 1. místo - HZS 2 (směna B+C), 2. místo - PČR, 3. místo - MP, a dále následují: HZS 1 (směna A), HZS 3 (Denní), ZZS.

Jménem organizačního výboru bychom rádi ještě jednou poděkovali MČ - Praha 7 za finanční i organizační pomoc a také p. starostovi MČ-P7, panu Mgr. Janu Čižinskému, že se osobně zúčastnil předání cen a poděkoval všem účastníkům turnaje.

Loučíme se slovy "SPORTU ZDAR" a těšíme se na další ročník turnaje složek integrovaného záchranného systému.

S pozdravem a přáním všeho nejlepšího do roku 2016 za organizační výbor turnaje:   Jiří Rýpar a Jan Hanuš

 

vytisknout  e-mailem