HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Jihlavsku od 07.00 hod soboty 22. listopadu do 07.00 hod neděle 23. listopadu 2014

 
V 11.03 hod pomohla jednotka sboru dobrovolných hasičů z Kněžice zdravotníkům s transportem pacienta do sanitního vozidla.
 
V 11.38 hod se v Markvarticích, na Kasárenské křižovatce, střetla dvě osobní vozidla. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči poskytli zraněné osobě předlékařskou první pomoc a na havarovaných vozidlech provedli protipožární opatření. Do příjezdu policistů v místě řídili dopravu. Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování. V místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Telč společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů ze Želetavy.
 
V 17.01 hod byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla  na 110. km dálnice D1 ve směru na Brno. Z havarovaného vozu hasiči vyprostili jednu zraněnou osobu a předali ji následně do péče zdravotníků. Na vozidla provedli protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.
 
 
 
kpt. Ing. Bc. Petra Musilová, DiS. – tisková mluvčí HZS Kraje Vysočina

vytisknout  e-mailem