HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Třebíčsku od 07.00 hod čtvrtka 17. července 2014 do 07.00 hod pátku 18. července 2014

 
V 09.05 hod provedli profesionální hasiči z Moravských Budějovic odčerpání vody ze zatopeného sklepa domu na náměstí ČSA v Moravských Budějovicích.
 
V 09.20 hod vyjeli třebíčští profesionální hasiči k požáru, který ohlásilo čidlo EPS v obchodním domě na ulici Pražská v Třebíči. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.
 
V 09.50 hod provedla jednotka profesionálních hasičů z Třebíče otevření dveří bytu, ve kterém hrozilo nebezpečí z prodlení, na ulici Obránců míru v Třebíči.
 
V 10.27 hod odstranili jemničtí profesionální hasiči nebezpečný hmyz na ulici V Ráji v Jemnici.
 
Ve 12.26 hod vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotku profesionálních hasičů ze stanice Třebíč k požáru, který ohlásilo čidlo EPS v obchodním domě na ulici Pražská v Třebíči. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.
 
Ve 12.38 hod vyjeli třebíčští profesionální hasiči otevřít dveře bytu na ulici Družstevní v Třebíči.
 
Ve 13.45 hod byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen střet osobního vozidla a motocyklu na komunikaci u Náměště nad Oslavou. Při střetu se zranil motocyklista a skončil v péči zdravotníků, kteří jej po nezbytném ošetření na místě události převezli k dalšímu ošetření sanitním vozem do nemocnice. Zasahující jednotka profesionálních hasičů ze stanice Náměšť nad Oslavou zajistila havarovaná vozidla proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovala sorbentem.
 
 P1020945.JPG
Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí HZS Kraje Vysočina

vytisknout  e-mailem