HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled událostí na Třebíčsku od 07.00 hod pondělí 14. července 2014 do 07.00 hod úterý 15. července

 
V 10.21 hod vyjeli jemničtí profesionální hasiči na pomoci imobilní osobě, která spadla z postele v bytě na ulici Na Předliskách v Jemnici.
 
Ve 12.18 hod vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotku profesionálních hasičů ze stanice Třebíč k ohlášené nehodě motocyklisty na komunikaci u Okříšek. Při nehodě utrpěl motocyklista poranění a po nezbytném ošetření na místě události jej zdravotníci transportovali vrtulníkem k dalšímu ošetření do nemocnice. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na komunikaci zastaven. Hasiči provedli zajištění havarovaného motocyklu proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.
 
Motorka (2).jpg
 
Motorka (3).jpg
 
Motorka.jpg
 
 
Ve 13.24 hod provedli třebíčští profesionální hasiči likvidaci vosího hnízda na ulici Spojenců v Třebíči.
 
V 06.46 hod (úterý 15. července 2014) byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda osobního vozidla na komunikaci spojující Moravské Budějovice a Lukov. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Moravské Budějovice. Při nehodě utrpěla zranění řidička vozidla, kterou po nezbytném ošetření na místě události převezli zdravotníci sanitním vozem k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči provedli na vozidla protipožární opatření, vůz vyprostili zpět na vozovku za použití navijáku a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.
 
 IMG_1927.jpg
 
IMG_1921.jpg
 
IMG_1920.jpg

vytisknout  e-mailem