HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 12. března 2015

SVOD

Okres Plzeň-město

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRANĚNÍ NEBEZPEČNÝCH STAVŮ; Plzeň-město, Plzeň, Severní Předměstí, Bělohorská 12.3.2015 2:02:27
Hasiči ze stanice Plzeň Střed vyjeli do ulice Bělohorská, kde došlo k vytopení bytu skrz strop. Hasiči uzavřeli hlavní uzávěr a zastavili v bytě únik vody.

Stanice Plzeň Střed
Policie ČR

12.3.2015 DN OA
DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Plzeň-město, Plzeň, Bolevec, Gerská 12.3.2015 12:42:53
V Plzni na křižovatce ulic Studentská a Gerská vyjel řidič mimo komunikaci, prorazil svým vozem dvakrát ochranné zábradlí a zastavil se až v tramvajovém pásu. Sám vyvázl bez zranění, ani nezranil nikoho jiného. Hasiči z Košutky zajistili místo nehody. Po dohodě s dispečerem PMDP a Policií ČR odstavili vozidlo mimo kolejiště a provizorně opravili zábradlí. Odtahové službě pomohli naložit havarované vozidlo.

Stanice Plzeň Košutka (L)
Policie ČR, Místní služby

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Plzeň-sever, Čerňovice 12.3.2015 7:05:55
Hasiči z Košutky zajistili v Čerňovicích místo nehody osobního auta. Vozidlo se nacházelo mimo komunikaci, neunikly z něj žádné provozní kapaliny. ZZS odvezla do nemocnice jednu zraněnou osobu.

Stanice Plzeň Košutka (L)
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

DOPRAVNÍ NEHODA-ŽELEZNIČNÍ; Plzeň-sever, Plasy, Nebřeziny 12.3.2015 13:43:48
Na železniční trati č. 190 poblíž obce Rybnice narazil vlak do padlého stromu. Dle prvotních informací nebylo zřejmé, ve kterých místech se nehoda stala. Hasiči z PS Plasy zajeli do Rybnice a snažili se dostat co nejblíže trati. Dojeli až na okraj lesa nad obcí. Dále nebylo možné pokračovat vozem, průzkumná skupina se vydala k místu nehody pěšky. Po zhruba kilometru chůze dorazili ke stojící vlakové soupravě. Velitel zásahu informoval hasiče SŽDC i zbytek jednotky z Plas o přesném místu zásahu a instruoval je, aby se dostali vozidly co nejblíže. V osobním vlaku cestoval strojvedoucí, průvodčí a dvě další osoby. Nikdo z nich nebyl zraněn. Na vlakové soupravě byl poškozen přední nárazník. Po příjezdu jednotky SŽDC bylo velení předáno jejich veliteli a jednotka z Plas se vrátila na základnu. Trať byla po dobu zásahu a vyšetřování uzavřena.

SŽDC Plzeň, Stanice Plasy

Okres Rokycany

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER, ODPAD, OSTATNÍ; Rokycany, Plzeňské Předměstí, Plzeňská 12.3.2015 8:44:19
V Rokycanech v ulici Plzeňská hasiči zlikvidovali vysokotlakým proudem požár odpadu v kontejneru. Kontejner nebyl požárem poškozen.

Stanice Rokycany
Policie ČR

vytisknout  e-mailem