HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 21. května 2015

SVOD

Okres Domažlice

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Meclov, Třebnice 21.5.2015 5:58:54
U Třebnic skončilo osobní auto na střeše v poli. Hasiči z Domažlic pomohli odtahové službě vozidlo převrátit na kola a naložit. Ve voze cestovaly dvě osoby, obě vyvázly bez zranění.

Stanice Domažlice(L)
Policie ČR

21.5.2015 DN Velký Velenov.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Velký Malahov 21.5.2015 7:07:09
Jednotka ze Staňkova vyjela na silnici číslo 193 cca 50m za odbočku na Ostomeč ve směru na Velký Malahov k dopravní nehodě osobního auta. Vozidlo se nacházelo v poli převrácené na střeše. Při příjezdu jednotky se o zraněnou osobu starala ZZS, po vyšetření pomohli hasiči s transportem pacientky. Z vozidla neunikali žádné provozní náplně. Po sepsání potřebných údajů a po domluvě s PČR se jednotka vrátila na základnu.

Stanice Staňkov
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

Okres Klatovy

21.5.2015 DN Sušice.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Sušice 21.5.2015 15:01:21
Za Sušicí ve směru na Hrádek se čelně srazila dvě osobní auta. Při příjezdu hasičů o vážně zraněnou osobu pečovala ZZS. Hasiči asistovali ZZS při ošetřování, připravili přistávací plochu pro vrtulník a pomohli s transportem
zraněného. Asi hodinu a půl byla komunikace zcela uzavřena.

Stanice Sušice
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

ÚNIK NEBEZPEČNÝCH LÁTEK-DO OVZDUŠÍ;Klatovy, Sušice, Sušice II, Pod Svatoborem 21.5.2015 18:53:16
V Sušici vyjeli hasiči z nahlášenému zápachu plynu v domě s pečovatelskou službou. Jednotka na místě detekčními přístroji nezaznamenali žádné nebezpečné látky. Zápach pravděpodobné zavinila pryskyřice. Hasiči zajistili odvětrání prostor.

Stanice Sušice
Policie ČR

Okres Plzeň-město

POŽÁR-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY; Plzeň, Malesice, Malesická náves 21.5.2015 11:17:11
V Plzni na Malesické návsi v areálu statku hasiči z Košutky ve spolupráci s místní jednotkou SDH zlikvidovali požár osobního auta, které bylo je v ekologické likvidaci. Požár napáchal škody předběžně za 4 tisíce korun, uchráněné hodnoty se odhadují na 50 tisíc. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.

Stanice Plzeň Košutka (L), Malesice © AMDS, SMS, Stanice Plzeňského kraje - KŘ
Policie ČR

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER, ODPAD, OSTATNÍ; Plzeň, Bolevec 21.5.2015 15:47:06
V Plzni Bolevci hasiči z Košutky zlikvidovali pomocí vysokotlakého proudu požár mobilního WC. Požár napáchal škody za zhruba 25 tisíc korun, uchráněné hodnoty se odhadují na 10 tisíc. Požár byl pravděpodobně založen úmyslně.

Stanice Plzeň Košutka (L), Stanice Plzeňského kraje - KŘ
Policie ČR

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER, ODPAD, OSTATNÍ; Plzeň, Severní Předměstí, Pod Všemi svatými 21.5.2015 23:13:53
V Plzni Pod Všemi svatými hasiči z PS Střed zlikvidovali požár plastového kontejneru na tříděný odpad. Požár odpadovou nádobu zcela zničil a rozšířil se i na billboard umístěný na blízké zdi a nedaleký kontejner na plast. Příčina a výše škod v šetření.

Stanice Plzeň Střed
Policie ČR

Okres Rokycany

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Rokycany, Dobřív, Pavlovsko 21.5.2015 17:55:33
Za Pavlovskem ve směru na Dobřív hasiči z Rokycan zlikvidovali následky nehody osobního auta v příkopě. Nehoda si vyžádala zranění jedné osoby. Vyproštění a odtah vozidla si majitel zajistil sám.

Stanice Rokycany
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

Okres Tachov

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB;Tachov, Černošín, Krásné Údolí 21.5.2015 1:16:38
Za Krásným Údolím ve směru na Černošín se v důsledku střetu se zvěří převrátilo osobní auto na střechu. Při příjezdu jednotky z Tachova a místních hasičů o zraněného řidiče pečovala ZZS. Hasiči zajistili místo nehody a po dobu zásahu na místě řídili provoz. Usmrcenou zvěř zajistil myslivecký hospodář.

Černošín SMS,©,AMDS(TC), Stanice Stříbro
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

21.5.2015 DN Stříbro.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Tachov, Stříbro, Plzeňská 21.5.2015 7:41:17
Ve Stříbře na Plzeňské hasiči zajistili místo nehody přívěsu nákladního auta a dodávky. Při příjezdu jednotky na místě již zasahovala PČR, zraněného řidiče ošetřovala ZZS. Hasiči pomohli s transportem pacienta do sanitky. Z převáženého kanystru unikly asi 4 litry oleje, hasiči ho z vozovky odstranili pomocí sorbentu.

Stanice Stříbro
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

 

21.5.2015 požár RD Sulislav.jpgPOŽÁR-NÍZKÉ BUDOVY; Tachov, Sulislav 21.5.2015 16:23:09
DO Sulislavi k požáru rodinného domu vyslalo operační středisko jednotky HZS a SDH Stříbro, HZS Nýřany, JSDH Heřmanova Huť a dobrovolní hasiče z Nýřan jako zálohu na základně v pohotovosti pro případ jiné mimořádné události. Požár poškodil polovinu střechy a část podkroví. Pro dohašení bylo zapotřebí rozebrat část střechy a odstranit krytinu z půdy. Postupně hasiči dohašovali skrytá ohniska. Objekt překontrolovali termokamerou. Škody předběžně dosahují 3/4 milionu korun, uchráněné hodnoty se odhadují na 2 miliony. Příčina vzniku požáru je v šetření, pravděpodobně začalo hořet v důsledku technické závady. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

Stanice Tachov(L), Stříbro AMDS, SMS, Stanice Stříbro, Nýřany KANG, AMDS, SMS (V/O/H), Heřmanova Huť © AMDS, SMS (H), Stanice Nýřany
Policie ČR

 

vytisknout  e-mailem