HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů 22. června 2015

SVOD

Okres Domažlice

POŽÁR-POPELNICE, KONTEJNER, ODPAD, OSTATNÍ; Kdyně, Dobříkov 22.6.2015 13:53:51
V Dobříkově jednotky HZS Domažlice a SDH Kdyně zlikvidovali požár plechového kontejneru. Ke škodě nedošlo. Při cestě na základnu hasiči byli svědky srážky OA se zvěří. Na místo velitel prostřednictvím KOPIS povolal PČR.

Stanice Domažlice(L), Kdyně PG+S,SMS,AMDS, Dobříkov AMDS, SMS
Policie ČR

Okres Klatovy

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRAŇOVÁNÍ PŘEKÁŽEK; Tupadly 22.6.2015 9:01:53
Mezi Tupadly a Drslavicemi hasiči z Klatov odstranili z vozovky padlý strom. Korunou se strom zavěsil za telefonní kabel. K jeho viditelnému poškození nedošlo. O události velitel zásahu prostřednictvím KOPIS informoval správce telekomunikace.

Stanice Klatovy(L)

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Sušice, Pravdova 22.6.2015 16:33:11
V Sušici na křižovatce ulic T. G. M a Pravdova hasiči odstranili z vozovky provozní kapaliny uniklé v důsledku střetu dvou osobních aut a kamionu. Nehoda se obešla bez zranění.

Stanice Sušice

22.6.2015 DN Štěpánovice.jpgDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Štěpánovice 22.6.2015 17:48:17
Na tísňovou linku byla nahlášena dopravní nehoda před obcí Štěpánovice při příjezdu od Plzně. Osobní auto se převrátilo do příkopu na střechu, kamion zůstal stát na vozovce. Na místo vyjeli hasiči z Klatov. Řidiči OA hasiči poskytli předlékařskou pomoc. ZZS ho na vyšetření odvezla do nemocnice. Uniklé provozní kapaliny hasiči zasypali sorbentem a pomohli naložit OA na odtahovou službu. Kamion odjel po vlastní ose.

Stanice Klatovy(L)
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

22.6.2015 DNDOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Sušice, Pražská 22.6.2015 19:46:32
V Sušici v ulici Pražská hned za železničním přejezdem ve směru na Horažďovice řidička osobního automobilu po projetí pravotočivé zatáčky pravděpodobně dostala smyk a skončila v protisměru na chodníku. Při návratu na komunikaci narazila do pravé přední části osobního automobilu. Při nehodě nikdo nebyl zraněn. Jednotka provedla na obou automobilech protipožární opatření a zasypání uniklých provozních kapalin sorbetem. Po příjezdu a zdokumentování místa nehody příslušníky DN PČR z Klatov byly oba automobily naloženy a odvezeny odtahovou službou. Poté hasiči komunikaci v místě nehody uklidili. Po celou dobu zásahu řídili v místě nehody silniční provoz příslušníci PČR ze Sušice.

Stanice Sušice
Policie ČR

Okres Plzeň-jih

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Otěšice 22.6.2015 4:00:35
Hasiči z Přeštic vyjeli mezi obce Soběkury a Otěšice k nahlášené dopravní nehodě osobního auta, které sjelo do příkopu. Zraněnému řidiči hasiči poskytli předlékařskou pomoc. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny. Místo nehody si převzala PČR.

Stanice Přeštice(L)
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

ZÁCHRANA OSOB A ZVÍŘAT-UZAVŘENÉ PROSTORY, VÝTAH; Nepomuk, Za Kostelem 22.6.2015 14:48:20
V Nepomuku hasiči otevřeli zamčený pokoj v domě s pečovatelskou službou. Pacienta si převzal personál.

Stanice Nepomuk

22.6.2015 DN Dolní Lukavice.JPGDOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Dolní Lukavice 22.6.2015 16:47:59
Hasiči z Přeštic vyjeli ve směru na Dolní Lukavici k dopravní nehodě osobního auta. V době jejich příjezdu o zraněné osoby pečovala ZZS. Hasiči vozidlo opatřili proti požáru a usměrňovali na místě provoz. Po odjezdu ZZS s oběma pacienty si místo nehody převzala PČR.

Stanice Přeštice(L)
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRAŇOVÁNÍ PŘEKÁŽEK; Žinkovy, Čepinec 22.6.2015 18:26:25
U Žinkov hasiči z Nepomuku odstranili strom, který ležel přes zábradlí mostu přes řeku ústící do rybníku Labuť.

Stanice Nepomuk

Okres Plzeň-město

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Plzeň, Skvrňany, U Nové Hospody 22.6.2015 7:56:03
V Plzni Skvrňanech hasiči z PS Střed opatřili dvě havarovaná vozidla proti požáru a uklidili z vozovky střepy a plasty. Následně na pokyn PČR odstavili vozidla mimo komunikaci. Nehoda si vyžádala zranění jedné osoby.

Stanice Plzeň Střed

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Plzeň, Jižní Předměstí, Edvarda Beneše 22.6.2015 9:36:13
V Plzni před FN Bory hasiči z PS Střed zlikvidovali následky nehody dvou osobních aut. ZZS odvezla do nemocnice 1 zraněnou osobu.

Stanice Plzeň Střed
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

DOPRAVNÍ NEHODA-SE ZRANĚNÍM OSOB; Kyšice 22.6.2015 15:14:28
Na dálničním přivaděči u Kyšic hasiči z PS Střed zajistili místo nehody osobního a nákladního auta. V době příjezdu jednotky o zraněné osoby pečovala ZZS. Při nehodě došlo k poškození dopravního značení.

Stanice Plzeň Střed

22.6.2015TECHNICKÁ POMOC-ODSTRAŇOVÁNÍ PŘEKÁŽEK; Plzeň, Bolevec, Rabštejnská 22.6.2015 16:13:19
V Plzni Bolevci hasiči z Košutky odstranili strom, který zasahoval do el. vedení. Na místo si velitel zásahu prostřednictvím KOPIS povolal pohotovostní službu ČEZ.

Stanice Plzeň Košutka (L)
Policie ČR, Pohotovostní služba el. rozvodných závod

Okres Plzeň-sever

DOPRAVNÍ NEHODA-UVOLNĚNÍ KOMUNIKACE, ODTAŽENÍ; Vejprnice 22.6.2015 15:58:47
Mezi Vejprnicemi a Tučnou havarovala dvě osobní auta. Nehoda se obešla bez zranění. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny, vozidla nepřekážela silničnímu provozu. Jednotky HZS Nýřany a SDH Vejprnice na místě nezasahovaly. Cestou od zásahu hasiči v Nýřanech přijeli k další nehodě dvou osobních aut, nehoda se také obešla bez zranění, velitel zásahu ale na místo povolal ZZS, aby překontrolovala zdravotní stav malého miminka.

Vejprnice AMDS ©, Stanice Nýřany
Policie ČR

Okres Rokycany

22.6.2015 DNDOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Kakejcov, Drážky 22.6.2015 15:04:51
K dopravní nehodě dvou osobních aut na křižovatce mezi obcemi Kornatice a Kakejcov vyslalo operační středisko jednotky HZS Rokycany a SDH Mirošov. Společně se ZZS hasiči vyprostili bez použití hydraulického zařízení zaklíněného řidiče a poskytli mu předlékařskou pomoc. Druhý řidič nebyl na místě přítomen. Po příjezdu ZZS hasiči nadále spolupracovali při ošetření zraněného. Po dobu zásahu hasiči na místě řídili provoz. Po zdokumentování nehody policií hasiči zametli polámané části vozidel a předali policii. Dobrovolní hasiči z Mirošova si při cestě na základnu všimli osoby, která odpovídala popisu druhého řidiče. Hasiči mu poskytli první pomoc a na místo povolali ZZS a PČR. Osobu předali do jejich péče.

Stanice Rokycany, Mirošov ©,SMS, AMDS
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Kornatice 22.6.2015 17:57:29
U Kornatic hasiči z Rokycan zlikvidovali olejovou skvrnu pomocí sorbentu.

Stanice Rokycany

Okres Tachov

TECHNICKÁ POMOC-ODSTRAŇOVÁNÍ PŘEKÁŽEK; Světce 22.6.2015 16:07:21
U Světců hasiči z Tachova odstranili z vozovky padlý strom.

Stanice Tachov(L)

DOPRAVNÍ NEHODA-VYPROŠTĚNÍ OSOB; Stříbro 22.6.2015 19:31:21
Ve Stříbře vyjeli hasiči k dopravní nehodě osobního auta s vyproštěním. Řidič se z vozidla dostal sám před příjezdem jednotky. Hasiči mu poskytli první pomoc, následně si ho převzala ZZS. Z vozidla neunikly žádné provozní kapaliny.

Stanice Stříbro
Policie ČR, Zdravotnická záchranná služba

DOPRAVNÍ NEHODA-ÚKLID VOZOVKY; Sytno 22.6.2015 22:17:25
U Sytna hasiči ze Stříbra odstranili z vozovky olej uniklý z osobního auta v důsledku střetu s divokým prasetem. Skvrna byla dlouhá cca 70 metrů. Zvíře od nehody uteklo.

Stanice Stříbro
Policie ČR

vytisknout  e-mailem