HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07.00 hod 12. října do 07.00 hod 13. října 2014

 
V 07.37 hod vyjeli havlíčkobrodští profesionální hasiči k poměrně kurióznímu zásahu do rodinného domu v obci Lípa. V domě volně pobíhala liška. O události byli také informováni členové místního mysliveckého sdružení. Ještě před příjezdem jednotky na místo události liška z domu utekla.
 
V 07.48 hod odstranili havlíčkobrodští profesionální hasiči nebezpečně nakloněný strom na ulici Nádražní v Havlíčkově Brodě.
 
Ve 14.42 hod byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda motocyklu a osobního vozidla  na komunikaci za Havlíčkovým Brodem ve směru na Jihlavu. Při nehodě se zranil motocyklista a skončil v péči zdravotníků. Po nezbytném ošetření na místě události jej zdravotníci převezli k dalšímu ošetření sanitním vozem do havlíčkobrodské nemocnice. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a následky dopravní nehody odstranili.
 
V 15.38 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Chotěboř otevřít uzamčené vozidlo, ve kterém hrozilo nebezpečí z prodlení, na ulici V Drážkách v Chotěboři.
 
V 16.27 hod provedla jednotka sboru dobrovolných hasičů z Lipnice nad Sázavou odstranění obtížného hmyzu.
 
Ve 21.26 hod vyjeli havlíčkobrodští profesionální hasiči k požáru, který hlásilo čidlo elektronické požární signalizace v Domě s pečovatelskou službou na ulici Na Výšině v Havlíčkově Brodě. Průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.
 
Ve 21.42 hod byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen požár v lese u Rozsochatce. Na místo události vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanice v Havlíčkově Brodě a Chotěboři. Požár klestí na ploše 1x1m jednotky velmi rychle uhasily a místo události následně předaly zástupci obce.
 
V 05.12 hod vyjeli profesionální hasiči z Chotěboře společně s dobrovolnými hasiči z Krucemburku a Ždírce nad Doubravou k požáru, který signalizovalo čidlo elektronické požární signalizace v ve společnosti Lana. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.
 
Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí HZS Kraje Vysočina

vytisknout  e-mailem