HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07,00 hod dne 14. září do 07,00 hod dne 15. září 2016

 

V průběhu dne odstraňovali hasiči obtížný nebo nebezpečný hmyz v obci Chřenovice, v Dobré Vodě, na ulici K Vepřově v obci Havlíčkova Borová, na ulici Dolní ve Světlé nad Sázavou, na ulici Zámecká ve Světlé nad Sázavou, v Druhanově a Horní Březince.

V 12,13 hod zasahovali profesionální hasiči ze stanice v Havlíčkově Brodě společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Přibyslavi u požáru balíku slámy na poli v katastru obce Bartoušov. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

V 15,53 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Havlíčkově Brodě k ohlášené dopravní nehodě dvou nákladních vozidel na ulici Svatovojtěšská v Havlíčkově Brodě. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči havarovaná vozidla a místo nehody technicky zabezpečili.

V 18,21 hod uhasila jednotka sboru dobrovolných hasičů ze Ždírce nad Doubravou požár pařezu a hrabanky na ulici Ke Stadionu ve Ždírci nad Doubravou.

V 19,45 hod zasahovali profesionální hasiči ze  stanic v Ledči nad Sázavou a Světlé nad Sázavou u požáru odpadu v obci Mrzkovice. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem