HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07,00 hod dne 15. srpna do 07,00 hod dne 16. srpna 2016

 

V průběhu dne odstraňovali hasiči na Havlíčkobrodsku obtížný nebo nebezpečný hmyz ve Skuhrově a obci Havlíčkova Borová.

V 14,25 hod vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Havlíčkově Brodě a Polné společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Přibyslavi, Šlapanova, Dobré, Polné a jednotkou HZS podniku společnosti Čepro, a.s. – Šlapanov k ohlášenému požáru strniště se slámou a balíky na poli u obce Česká Jablonná. Požárem vznikla majetková škoda v předběžné výši 25 tisíc korun. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil.

V 14.58 hod vyjeli havlíčkobrodští profesionální hasiči k ohlášenému úniku oxidu uhelnatého v bytě na Sídlišti Pražská v Havlíčkově Brodě. Provedeným kontrolním měření hasiči únik nezjistili.

V 17,00 hod provedli havlíčkobrodští profesionální hasiči otevření dveří bytu na ulici Masarykova v Havlíčkově Brodě.

V 21,26 hod  se jednotka profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Havlíčkova Brodu –Perknova zapojila do pátrání po pohřešované ženě v Havlíkově Brodě.

V 04,41 hod ohlásilo čidlo EPS požár v domě na ulici Na Výšině v Havlíčkově Brodě. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů z Havlíčkova Brodu. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem