HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07,00 hod dne 2. ledna do 07,00 hod dne 3. ledna 2017

 

V 11,26 hod přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci u České Bělé. Na místo události vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Havlíčkově Brodě a Chotěboři společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Přibyslavi. Řidiči vozidla již zdravotníci pomoci nedokázali, zraněného spolujezdce převezli po nezbytném ošetření na místě události sanitním vozem do nemocnice. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 13,15 hod havaroval osobní vůz na komunikaci u Horního Studence. Na místo události vyslal operační důstojník Krajského operačního a informačního střediska Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotky profesionálních hasičů z Chotěboře a Hlinska a jednotku sboru dobrovolných hasičů ze Ždírce nad Doubravou.  Vůz skončil po nehodě mimo komunikaci. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 14,39 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů z Havlíčkova Brodu k ohlášenému požáru odpadu v kovovém kontejneru na ulici Polní v Havlíčkově Brodě. Před příjezdem hasičů na místo události se požár sám uhasil. Hasiči kontejner ochladili. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

V 14,43 hod otevřela jednotka profesionálních hasičů z Ledče nad Sázavou zabouchnuté dveře osobního vozidla v Ledči nad Sázavou.

V 14,57 hod pročistila jednotka sboru dobrovolných hasičů z Golčova Jeníkova ucpanou kanalizaci v obci Nasavrky.

V 21,32 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů z Havlíčkova Brodu otevřít dveře bytu do Domu s pečovatelskou službou na ulici Na Výšině. Uvnitř bytu hasiči našli zraněnou osobu, které poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků ji předali do jejich péče.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí  

vytisknout  e-mailem