HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07,00 hod dne 21. září do 07,00 hod dne 22. září 2016

 

V průběhu dne odstraňovali hasiči obtížný nebo nebezpečný hmyz v Olešnici,  v Leštince, ve Štokách a na ulici Koželužská v Chotěboři.

V 09,21 hod odstranila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Chotěboř olejovou skvrnu z komunikace na ulici T.G. Masaryka v Chotěboři.

V 14,23 hod zasahovaly jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Ledči nad Sázavou a Světlé nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Dolního Města u požáru travního porostu v katastru Dolního Města. Požár na ploše přibližně 10x10m se hasičům podařilo velmi rychle lokalizovat a následně i zlikvidovat. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

V 18,32 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Havlíčkově Brodě k požáru, který ohlásilo čidlo EPS v Domě s pečovatelskou službou na ulici Na Výšině v Havlíčkově Brodě. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.

V 06,38 hod zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod u dopravní nehody nákladního vozidla v obci Břevnice. Vůz při nehodě narazil do plynového pilíře. K úniku plynu nedošlo. Událost se obešla bez zranění osob. Hasiči místo události technicky zabezpečili.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem