HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07,00 hod dne 6. srpna do 07,00 hod dne 7. srpna 2016

 

V 13,34 hod ohlásilo čidlo EPS požár v objektu na ulici Na Výšině v Havlíčkově Brodě. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů z Havlíčkova Brodu, která provedeným průzkumem místa zásahu zjistila, že se jedná o planý poplach.

V 14,34 hod odstranila jednotka sboru dobrovolných hasičů obtížný hmyz na ulici Pivovarská v obci Havlíčkova Borová.

V 15,10 hod zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Mírovky u požáru suché trávy na okraji lesa u Mírovky. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majetková škoda požárem nevznikla. Hasiči svým zásahem uchránili majetek za 500 tisíc korun.

V 16,19 hod zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Chotěboř společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů ze Ždírce nad Doubravou u nehody osobního vozidla a motocyklu na komunikaci u Ždírce nad Doubravou. Z místa zdravotníci převezli do nemocnice k dalšímu ošetření jednu zraněnou osobu. Hasiči havarovaná vozidla a místo události technicky zabezpečili.

V 20,16 hod vyjeli havlíčkobrodští profesionální hasiči k ohlášenému požáru v kuchyni v bytě na ulici Žižkov v Havlíčkově Brodě. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že došlo k zahoření potravin na sporáku. Požár se podařilo uhasit ještě před příjezdem hasičů na místo události. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

V 21,06 hod vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Ledči nad Sázavou a Světlé nad Sázavou společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Kožlí a Ledče nad Sázavou k ohlášenému požáru v kuchyni v domě na ulici Ke Stínadlům v Ledči nad Sázavou. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že došlo k požáru potravin na sporáku. Požár hasiči uhasili a dům odvětrali. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem