HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Jihlavsku od 07.00 hod 12. října do 07.00 hod 13. října 2014

V 08.15 hod vyjeli profesionální hasiči z Třeště do Stajiště likvidovat olej, který unikl z osobního vozidla na komunikaci v obci.
 
V 16.11 hod byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda dvou osobních vozidel na komunikaci spojující Polnou a Brzkov. K nehodě vyjeli polenští profesionální hasiči. Při nehodě se zranila jedna osoba. Hasiči ji poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků ji předali do jejich péče. Místo události a vozidla jednotky následně zabezpečily a po zadokumentování dopravní nehody policisty pomohly s naložením vozidel na odtah.
 
V 18.25 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Větrného Jeníkova k požáru pařezu v lese v katastru Větrného Jeníkova. Doutnající pařez hasiči uhasili vysokotlakým vodním proudem. Požár se obešel bez zranění a beze škody.
 
Ve 20.30 hod byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen únik neznámé látky do kanalizace v lokalitě Hruškové Dvory. Zasahující jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava zjistila, že se jedná o únik ze septiku. Místo události bylo následně předáno pracovníkovi vodárenské společnosti.
 
 
Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí HZS Kraje Vysočina

vytisknout  e-mailem