HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Jihlavsku od 07.00 hod pátku 27. června 2014 do 07.00 hod soboty 28. června 2014

 
V 09.51 hod (pátek 28. června 2014) vyjeli jihlavští profesionální hasiči na pomoc zdravotníkům s ošetřením a následným transportem pacienta do sanitního vozu.
 
V 09.52 hod (pátek 28. června 2014) vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Jihlava k nehodě osobního vozidla, ke které došlo před obchodním domem na ulici S. K. Neumanna v Jihlavě. Z místa zdravotníci převezli ještě před příjezdem hasičů do nemocnice sanitním vozem jednu zraněnou osobu. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali speciálním sorbentem.
 
 
V 11.17 hod (pátek 28. června 2014) provedli polenští profesionální hasiči otevření dveří bytu, ve kterém hrozilo nebezpečí z prodlení na ulici Nad Háječkem v Polné.
 
V 15.01 hod (pátek 28. června 2014) byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen požár v společnosti Kronospan, a.s. Nejprve se z jedné z hal ozval výbuch a následně začalo hořet. K požáru vyjeli jihlavští profesionální a dobrovolní hasiči a také jednotka podnikových hasičů společnosti Kronospan, a.s. Provedeným průzkumem bylo zjištěno, že hoří v třídírně suchých štěpek. Na likvidaci požáru hasiči nasadili šest vodních proudů. Dostat plameny pod kontrolu se jednotkám podařilo až po více než jeden a půl hodinovém úsilí. Při požáru ani samotném zásahu nebyl nikdo zraněn. Škoda byla předběžně vyčíslena na 1 milion korun. Příčina vzniku požáru se nadále vyšetřuje.
 
V 15.13 hod (pátek 28. června 2014) zasahovali jihlavští profesionální hasiči u požáru plechového kontejneru na papír na ulici Březinova v Jihlavě. Požár se obešel bez zranění a beze škody.
 
V 18.04 hod (pátek 28. června 2014) byl na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášen požár odpadu a pneumatiky vedle trafostanice na ulici Jarní v Jihlavě. Na místo události vyjeli jihlavští profesionální a dobrovolní hasiči. Jednotky požár zlikvidovaly vysokotlakým vodním proudem. Požár poškodil omítku trafostanice a také podbití. Majetková škoda vzniklá požárem byla vyčíslena na částku 2 tisíce korun. Příčina požáru se vyšetřuje.

vytisknout  e-mailem