HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Žďrásku od 07,00 hod dne 21. října do 07,00 hod dne 22. října 2015

V 08,08 hod zasahovali hasiči na dálnici D1 u nehody tři osobních a jednoho nákladního vozidla – viz tisková zpráva.
 
V 10,26 hod poskytla jednotka podniku Žďas,a.s. předlékařskou první pomoc zraněnému muži a zajistila jeho převoz do zdravotnického zařízení.
 
V 17,19 hod zasahovali profesionální hasiči ze Žďáru nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Nového Města na Moravě u požáru odpadkového koše v Novém Městě na Moravě. Požár se obešel bez zranění a beze škody.
 
V 17, 31 hod jsme přijali hlášení o nehodě dodávky na 145. km dálnice D1 ve směru na Brno. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů z Velkého Meziříčí. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči zajistili vůz proti požáru a úniku provozních kapalin.
 
V 22,02 hod provedla jednotka profesionálních hasičů ze stanice ve Velkém Meziříčí na základě žádosti zdravotníků transport pacienta na ulici Ke Třem křížům ve Velkém Meziříčí.
 
V 02,26 hod provedla jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bystřice nad Pernštejnem na základě žádosti zdravotníků transport pacienta na ulici Okružní v Bystřici nad Pernštejnem.
 
Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem