HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při dopravní nehodě došlo ke zranění dvou dětí. Od hasičů dostaly dráčky Záchranáčky.

(7. 5. 2016) Nehoda tří osobních vozidel blokovala dnes odpoledne výjezd ze Zlína po ulici Štefánikova. 

Zprávu o dopravní nehodě několika osobních vozidel na křižovatce ulic Štefánikova, Příční a Díly VI ve Zlíně přijali hasiči ve 13:19 hodin. Jedno dítě mělo podle oznamovatele tržnou ránu na hlavě.

Profesionální hasiči z centrální požární stanice ve Zlíně byli na místě nehody do 2 minut od vyhlášení požárního poplachu. V křižovatce stály čtyři osobní automobily. Srazily se ale pouze tři vozy značky Škoda, Peugeot a Nissan. Osádka čtvrtého automobilu byla pouze svědkem nehody.

Při nehodě byly zraněny dvě děti. Ty si převzali do své péče zdravotníci, kteří přijeli skoro současně s hasiči. Později obě děti převezli do nemocnice k dalšímu pozorování. Zraněné děti obdržely od hasičů dráčky Záchranáčky. Spolu s dětmi jeli do nemocnice i jejich rodiče. Ostatní účastníci nehody nebyli zranění.

Hasiči provedli na vozidlech protipožární opatření a místo nehody vymezili dopravními kužely. Automobil Nissan, který naboural do stromu, stál ve svahu mimo komunikaci. Hasiči provedli jeho zajištění proti převrácení pomocí klínů.

Po zadokumentování nehody policií pomohli hasiči s naložením auta Nissan na vozidlo odtahové služby a vrátili se zpět na základnu.

Autor: nprap. Roman Žemlička – HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem