HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Profesionalita a lidský přístup. Poděkování hasičům z Doks

HZS Libereckého kraje obdržel poděkování za zásah u dopravní nehody. V sobotu 20. července 2024 zasahovali profesionální hasiči ze stanice Doksy a jejich dobrovolní kolegové z Bělé pod Bezdězem na silnici č. I/38 v katastru obce Bezděz u dopravní nehody osobního automobilu, který vyjel mimo komunikaci. Nehoda se obešla bez zranění. 

Dobrý den,
 
v sobotu odpoledne 20. 7. 2024, na silnici č. 38, cca 300 metrů za odbočkou na obec Bezděz měla má manželka s dětmi dopravní nehodu.
 
Touto formou bych rád poděkoval zasahující jednotce, která byla jako první na místě události, nejen za profesionální přístup, ale zejména za ten lidský.


Velmi oceňuji, že do mého příjezdu se mimo jiné "starali" o naše dvě dcery (8 a 11 let) a svým chováním se snažili, aby tato nepříjemná událost neměla dopad na jejich psychiku. Což se jim výborně povedlo, dcery mluvily málo o nehodě a hodně o hasičích, autě, jeho vybavení, etc.
20 let jsem členem IZS (pracuji jako zdravotnický záchranář v ZZS UK), mám spoustu zkušeností s dopravními nehodami a proto vím, že jejich chování bylo přesně "to něco navíc", co nemuseli, ale přesto udělali. 
 
Vyjadřuji takto naše poděkování, spokojenost a hlavně pochvalu za výborně odvedenou práci.
 
S pozdravem,
 
Lucie, Klárka, Anička a Martin Š.

vytisknout  e-mailem