HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Silný vítr, tání sněhu.

Od 8:00 do 16:30 vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji k 41 událostem způsobeným silným větrem a rychlým táním sněhu. 

ilustrační voda.jpgilustrační voda.jpg
10. ledna
Hasiči převážně odstraňovali spadlé stromy a větve, čistili koryta a česla potoků a kanalizace, odstraňovali uvolněné plechy a tabule, upevňovali uvolněné střešní krytiny.
V okresu Chomutov vyjely jednotky k 12 událostem. Například v Strupčicích se vyléval potok z břehů, V Kadani a v Jirkově spadl strom na plot rodinného domu. Ostatní byly popadané stromy a větve na komunikace.
V okresu Děčín vyjely jednotky k 9 událostem. Ve Velkém Šenově odstraňovali hasiči uvolněné plechy ze střechy.V dolní Poustevně spadl strom na chatu. V Labské Stráni čistili hasiči hráz rybníka. Pod hotelem Praha byla silnice zaplavena, hasiči čistili kanálové vpusti. Při dalších zásazích čistili hasiči koryta potoků, kanálové vpusti a odstraňovali spadlé stromy.
V okresu Teplice vyjely jednotky k 9 událostem, V Oseku se opřel strom o střechu domu. V Teplicích Palackého, Rokycanově a Krupské ulici se uvolnil plech na střeše domu. V Proboštově hasiči pročistili koryto potoka.
V okresu Louny vyjely hasičské jednotky k 7 událostem. Ve Vroutku hasiči upevňovali uvolněný plech na střeše domu, v ostatní případech odstraňovali spadlé stromy z komunikací a telefonního vedení.
V okresu Ústí nad Labem vyjeli hasiči ke 2 událostem. Ve Stadicích odstraňovali hasiči strom z řeky, aby nepoškodil vodní elektrárnu. V Truhlářově ulici upevnili plech na střeše panelového domu.
V okresu Most vyjeli hasiči ke 2 událostem. V Meziboří zajistili šest uvolněných plechů na střeše domu.
V okresu Litoměřice vyjely hasičské jednotky k 1 události. Na Mírovém náměstí v Litoměřicích upevnili uvolněný plech na střeše domu.

vytisknout  e-mailem