HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Škodovka skončila převrácená desítky metrů od komunikace.

(14.9.2015) Ranní zásah tří jednotek hasičů na místě dopravní nehody osobního vozidla u Vrbětic na Zlínsku.  

Lehčí zranění tří žen si vyžádala ranní dopravní nehoda vozidla zn. Škoda Fabia, ke které došlo poblíž Vrbětic. Vozidlo sjelo z komunikace, pokračovalo několik desítek metrů po svažující se louce až skončilo převrácené v lesíku nad potokem.
 
Jako první dorazila v 06:36 hodin na místo hlášené nehody jednotka profesionálních hasičů ze stanice Slavičín následovaná kolegy ze stanice Valašské Klobouky. Hasiči zajistili místo nehody a havarované vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Zraněné ženy skončily v péči posádek zdravotnické záchranné služby, které následně dvě z nich odvezly k další kontrole do nemocnice. Řidička vozidla byla po ošetření ponechána na místě události.
 
Po provedení prvotního zajištění zůstali na místě události pouze hasiči ze Slavičína, kteří vyčkali na ukončení vyšetřování nehody policisty. K samotnému převrácení vraku vozidla a jeho vytažení zpět na komunikaci byli na pomoc vysláni dobrovolní hasiči ze Slavičína a těžká technika hlučínských záchranářů z nedalekého areálu bývalých muničních skladů. Společnými silami se podařilo hasičům vozidlo rychle vyprostit. Po předání majitelce se jednotky vrátily na své stanice.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
           tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem