HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sobotní odpoledne ve znamení nehod

HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim 

 
V sobotu 25. dubna v 14.46 hodin směřovaly hasičské vozy z Chrudimi k nehodě na silnici z Čankovic na Vysoké Mýto. Motorkář se zde střetl s osobním vozem. Těžká zranění utrpěl motorkář a jeho spolujezdkyně. Hasiči pomáhali zdravotnické záchranné službě s ošetřením zraněných. Na místě byl vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči transportovali jednu osobu do vrtulníku a druhou do sanitního vozu. Silnice byla v době nehody neprůjezdná. Hasiči řídili dopravu, dále odstraňovali motocykl ze silnice, odklidili uniklé provozní kapaliny z motocyklu. Posádka z osobního vozu neutrpěla zranění.
 
V 18 hodin zasahovali opět chrudimští profesionální hasiči spolu s dobrovolnými hasiči ze Slatiňan u nehody osobního vozu v Zaječicích. Řidička s vozem skončila svou jízdu na boku. Žena utrpěla zranění a její spolujezdec vyvázl bez zranění.
Hasiči zajistili vozidlo proti požáru, únik provozních náplní zasypali sorpční látkou, otočili vozidlo zpět na kola, provedli úklid vozovky, řídili dopravu do příjezdu policistů, a poté se vrátili zpět na základnu.

 

 

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Čankovice

DN Čankovice 

Detailní náhled

DN Čankovice1

DN Čankovice1 

Detailní náhled

DN Čankovice2

DN Čankovice2 

Detailní náhled

DN Zaječice

DN Zaječice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem