HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Srážku osobního auta s popeláři u Sokolova jeden z řidičů nepřežil, tragické následky měla i nehoda v Karlových Varech

K vážné dopravní nehodě vyjížděli v pondělí také hasiči z Mariánských Lázní. Osobní auto zde narazilo do stromu, dvě zraněné osoby odvezla sanitka. 

Tragická nehoda se stala v pondělí dopoledne na rovném úseku silnice mezi Sokolovem a Starým Sedlem. Osobní auto se zde čelně střetlo s nákladním autem popelářů. Řidič osobního auta utrpěl smrtelná zranění, přivolaní hasiči už pouze vyprostili ze zdemolovaného vozidla jeho tělo bez známek života. Z tříčlenné posádky popelářského auta se zranili dva spolucestující, které převezla sanitka záchranné služby do nemocnice. Hasiči zajistili místo nehody a asistovali při naložení osobního auta na odtahovou službu, na místě zůstali i při vyprošťování nákladního auta, kde hlídali především možný únik provozních kapalin do půdy.
 
Zasahující jednotky:
HZS Sokolov (CAS 24 Scania)
JSDH Březová (CAS 20 T815)
 
Fotogaleire ZDE:
 
Tragické následky si vyžádala rovněž nehoda v sobotu v noci v Karlových Varech. Jedno osobní auto se narazilo do stromu, který se po srážce vyvrátil z kořenů. Auto skončilo na střeše a uvnitř zůstal zaklíněný řidič. Přivolaní hasiči muže vyprostili a předali záchranné službě, která ihned zahájila oživovací pokusy. I přes snahu nakonec lékař konstatoval smrt. Hasiči rozřezali a uklidili vyvrácený strom a postarali se o úklid všech následků nehody. Silnice v centru města byla kvůli likvidaci nehody několik hodin zcela uzavřena.
 
Zasahující jednotka:
HZS Karlovy Vary (CAS 24 Scania)
 
Fotogaleire ZDE:
 
Do stromu podél cesty narazilo také v pondělí odpoledne jedno osobní auto na silnici u obce Tři Sekery na Mariánskolázeňsku. V autě cestovaly dvě osoby, obě se při nehodě zranily a sanitka záchranné služby je převezla do nemocnice. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární zabezpečení a likvidaci uniklých provozních kapalin.
 
Zasahující jednotka:
HZS Mariánské Lázně (CAS 20 Man)
 
Fotogalerie ZDE:

vytisknout  e-mailem