HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Srážky dopravních prostředků s osobami

Během soboty na Klatovsku zemřel chodec pod koly osobního auta, další osoba spadla pod vlak. 

Dvě tragické události se staly v sobotu 8. března na Klatovsku. Při té první zemřel chodec pod koly osobního auta, při té druhé osobu, která spadla pod vlak, transportoval vrtulník s vážným poraněním do nemocnice.

8.3.2014 foto/8.3.2014 DN
V Novákovicích zhruba hodinu po půlnoci srazilo osobní auto chodce, muž na následky zranění zemřel. Hasiči z Klatov po dobu policejního vyšetřování osvětlovali okolí nehody a asistovali pohřební službě a následně i odtahové službě při nakládání vozidla. Silnice byla na zhruba tři hodiny zcela uzavřena.

Zasahující jednotky:
HZS Klatovy

 

 

8.3.2014 foto/8.3.2014 DN železnice - Bezděkov.jpg
Před desátou hodinou dopoledne rychlík jedoucí ze Železné Rudy na Prahu srazil osobu v železniční zastávce Bezděkov. Vlak zůstal stát na výjezdu ze zastávky směr Klatovy. Dle svědecké výpovědi zraněná osoba naskakovala do rozjíždějícího se vlaku a spadla pod něj. Hasiči z Klatov zajistili místo nehody a spolupracovali se ZZS při ošetření těžce poraněného muže a transportu do vrtulníku LZS. Trať byla po dobu zásahu a vyšetřování zcela uzavřena, ČD zorganizovaly náhradní autobusovou dopravu cestujících. Místo nehody si převzali hasiči SŽDC Plzeň.

Zasahující jednotky:
HZS Klatovy
SŽDC Plzeň

vytisknout  e-mailem