HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Strakonice opět v akci

Strakonický seriál „Mladý záchranář“ pokračoval ve středu 27. května svým dalším dílem, který se odehrál v areálu Mateřské školy a Základní školy ve Štěkni.  

V dopoledních hodinách zde připravil kolektiv příslušníků z územního odboru Strakonice místní kolo soutěže. Ve Štěkni se akce celoškolního rozsahu konala již potřetí a byla pořádána ve spolupráci se základní školou, Klubem svazu CO, Policií ČR a dobrovolnými hasiči městyse Štěkeň.
V neděli 31. května se společně s dalšími složkami IZS zúčastníme největší akce na našem okrese. Jedná se o Den s 25. PLRP ve Strakonicích na letišti
 
http://www.25plrb.army.cz/aktuality/pozvanka-na-den-s-25-protiletadlovym-raketovym-plukem
 
Počátek příštího měsíce se ponese ve znamení hned dvou akcí, které se váží ke Dni dětí. V pondělí 1. června pořádáme spolu s Policií a 25. PLRP na naší strakonické stanici již VII. ročník Dětského dne se záchranáři, který je určen pro základní a mateřské školy. Pokračovat budeme obdobnou akcí ve středu 3. června v areálu strakonické teplárny. V úterý 2. června navštívíme ZŠ v Cehnicích, kde připravíme místní kolo soutěže Mladý záchranář. Stejně tomu tak bude i 16. června, kdy zajedeme s naší záchranářskou partou do Blatné na ZŠ J. A. Komenského.
 
Autor: plk. Ing. Ota Šmejkal, ředitel HZS JčK ÚO Strakonice
Odkazy do noveho okna

Dětský den 2015

Dětský den 2015 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem