HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragický požár osobního automobilu na Opavsku

Při tragickém požáru osobního automobilu na Opavsku došlo ke smrti jedné osoby. K požáru osobního automobilu VW Passat došlo na silnici I/46 mezi obcemi Rohov a Sudice.

Operační a informační středisko HZS Moravskoslezského kraje přijalo informaci o požáru automobilu v příkopě vedle silnice v 01:30 v noci v neděli 4. září 2016. Na událost byly krátce na to vyslány tři hasičské vozy z hasičských jednotek HZS MSK stanice Opava a dobrovolných hasičů z Rohova a Sudic. 

Při příjezdu hasičů na místo byl potvrzen požár osobního automobilu, který byl v příkopě. Požárem bylo zasaženo již celé vozidlo. Po uhašení požáru hasiči zabezpečili místo požáru a následně, i s pomocí vyprošťovacího automobilu z hasičské stanice Opava, zajistili vyproštění vozidla a opětovné zprovoznění silnice I. třídy. Krátce po šesté hodině ranní ukončili zásah na místě události.

K požáru vozidla došlo pravděpodobně po nárazu osobního automobilu VW Passat do stromu. Po uhašení vozidla byla uvnitř nalezeno ohořelé torzo lidského těla. Příčina úmrtí a požáru je nadále v šetření, škoda způsobena požárem byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun.

por. ing. Marek Gašparín
zastupující tiskový mluvčí
HZS Moravskoslezského kraje

Odkazy do noveho okna

2016_09_04_Pozar_OA_Rohov (3m)

2016_09_04_Pozar_OA_Rohov (3m) 

Detailní náhled

2016_09_04_Pozar_OA_Rohov (2m)

2016_09_04_Pozar_OA_Rohov (2m) 

Detailní náhled

2016_09_04_Pozar_OA_Rohov (1m)

2016_09_04_Pozar_OA_Rohov (1m) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem