HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tři nehody motorkářů v Plzeňském kraji

Během 90 minut vyjeli hasiči Pk k třem nehodám motorek. Jeden motorkář zemřel, jednoho odvezla sanita do nemocnice.  

18.9.2012 DN motorkáři/DN Mýto (6).JPGFotogalerie zde.
V úterý 18. září 2012 odpoledne vyjeli během hodiny a půl hasiči v Plzeňském kraji k třem dopravním nehodám, jejichž účastníky byli motorkáři.
 
V 15:12 hodin se mezi Holoubkovem a Mýtem na Rokycansku čelně střetlo s motorkářem osobní auto. Motocyklista utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Hasiči po ohledání těla lékařem a vyšetření nehody policií asistovali pohřební službě. Havarovaná vozidla naložili na odtahovou službu a komunikaci ošetřili od uniklých provozních kapalin.
 
V 15:59 hodin vyjeli hasiči ze stanice Plasy k odbočce na letiště, kde došlo k nehodě několika osobních aut, kamionu a motorky. Dle vyjádření svědků řidič osobního auta při odbočování vlevo zprudka zabrzdil. Dvěma osobním vozům, které jely za ním, se podařilo zastavit. Kamion dobrzdit nestačil a všechna tři osobní auta namáčkl k sobě. Motorkář, který zabrzdil těsně před kamionem, spadl a jeho vozidlo se zaklínilo pod kamion. Hasiči muži zajistili předlékařskou pomoc a po jeho stabilizaci pomohli ZZS zraněného transportovat do sanity. Doprava byla na místě na cca 1/2 hodiny zcela zastavena. Poté bylo možné projíždět jedním jízdním pruhem. Na místě se tvořily dlouhé kolony, hasiči řídili dopravu.
 
V 16:41 došlo k nehodě motorky na silnici I/27 u obce Borovy. Na místo vyjeli hasiči z Přeštic. Tato nehoda se obešla bez zranění. 
 
 
Zasahující jednotky:
 
HZS Plasy
HZS Přeštice
HZS Rokycany

vytisknout  e-mailem