HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tři osoby cestovaly ve voze, které zdemolovalo zábradlí.

(18.8.2015) V 7:21 hodin přijalo krajské operační středisko hlášení o dopravní nehodě ve Valašském Meziříčí za železničním podjezdem ve směru na obec Poličná. Podle získaných informací zde došlo k nárazu osobního automobilu do zábradlí mezi komunikací a chodníkem před pilířem podjezdu. 

Během tří minut od výjezdu ze stanice na místo dorazili profesionální hasiči ze stanice Valašské Meziříčí. Jak bylo zjištěno, ve vozidle při nehodě cestovaly tři osoby. Spolujezdec na zadním sedadle byl zraněn a zdravotnická záchranná služba jej po prvotním ošetření odvezla do nemocnice. Při nárazu došlo ke zdemolování přední části vozu a úniku provozních náplní. Hasiči provedli zabezpečení místa nehody a protipožární zabezpečení havarovaného vozu. Únik oleje byl zachycen pomocí sorpčních rohoží a sypkého sorbentu.
 
Po zadokumentování nehody policií provedli hasiči vyproštění vraku pomocí navijáku a jeho odtažení mimo komunikaci. Zničená část zábradlí byla pomocí rozbrušovací pily odřezána a odklizena z chodníku. Po provedení úklidu úlomků a použitého sorbentu se jednotka vrátila zpět na svou základnu.
 
Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem