HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Turnaj hasičů v hokeji

V úterý 22. dubna se na ledových plochách ICE Areny v Plzni na Košutce utkaly výběry hasičů z pěti stanic územního odboru Plzeň. 

Pořadatelem byl Hasičský sportovní klub Plzeň, z. s.  a HZS Plzeňského kraje územní odbor Plzeň. Herním systémem zápasů každý s každým určil pořadí v hokejových dovednostech mezi plzeňskými hasiči. Na všechny hokejové zápasy byli zajištěni hokejoví rozhodčí z řad kolegů z ÚO Klatovy.

Po kvalitním týmovém výkonu se nejúspěšnějším týmem stali hasiči ze stanice Plasy (celkem získali 10 bodů – jedna remíza a tři vítězství). Na druhém místě se s 8 body (2 vítězství a 2 remízy) umístili příslušníci z centrální hasičské stanice Plzeň Košutka. A třetí místo vybojovali hasiči ze stanice Přeštice (zisk 7 bodu – 2 vítězství a jedna remíza).

Nejlepším střelcem (6 vstřelených branek) se stal nstržm. Dominik Vít z hasičské stanice Přeštice.

Nejúspěšnějším brankářem hokejového turnaje byl vyhlášen nstržm. Václav Netrval z centrální hasičské stanice Košutka (celkem 5 obdržených branek).

Tato sportovní akce by nešla uspořádat bez partnerů a sponzorů Hasičského sportovního klubu Plzeň, kterými jsou především: Plzeňský Prazdroj, Bohemia Sekt, Globus Chotíkov, ZPMV, HVP, Jan Benda požární služby, Tůma Aerospace, NFG, Plzeňská teplárenská, Good PRO, Pletiva Dobrý, PBS, Present Print, Doosan Škoda Power.

Velké poděkování patří samozřejmě také vedení a pracovníkům ICE Areny Plzeň Košutka za skvělé zázemí a podmínky pro hokejový turnaj. Zároveň je třeba velký díky směřovat na příjemnou obsluhu restaurace, která se postarala o stravování účastníků a příjemné posezení po ukončení hokejového turnaje.

plk. Ing. Pavel Musil
ředitel ÚO Plzeň

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem