HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V Litohoři skončil vůz po nehodě v požární nádrži

V úterý 16. října 2012 ve 14:01 hod přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina hlášení o dopravní nehodě osobního vozidla a dodávky v obci Litohoř na Třebíčsku. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Moravské Budějovice.  

V úterý 16. října 2012 ve 14:01 hod přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina hlášení o dopravní nehodě osobního vozidla a dodávky v obci Litohoř na Třebíčsku. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Moravské Budějovice.
 
Provedeným průzkumem hasiči zjistili, že v místě došlo ke střetu osobního vozidla a dodávky. Po nehodě skončil řidič s osobním  vozidlem v požární nádrži. Z potápějícího se vozu se naštěstí dostal vlastními silami ještě před příjezdem záchranářů. Při nehodě však utrpěl poranění a zdravotníky byl po nezbytném ošetření na místě události  převezen k dalšímu ošetření  do nemocnice.
 
Z havarovaného vozidla do požární nádrže unikly provozní kapaliny. Z tohoto důvodu si velitel zásahu na místo události vyžádal chemický kontejner ze stanice v Třebíči. Na požární nádrž hasiči nainstalovali sorbční hady.
 
Po zadokumentování dopravní nehody Policií ČR bylo vozidlo za pomoci navijáku z požární nádrže vyproštěno.
 
V 15:44 hod byly následky dopravní nehody odstraněny a jednotky se vrátily zpět na základny.
 
Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.
Resize of IMG_0470.jpg

vytisknout  e-mailem