HZS Plzeňského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V požárním útoku jsou pro tento rok nejlepší senioři z Plzně a denní příslušníci z Domažlic.

V pátek 13. září 2013 pořádali hasiči na stanici Košutka 18. ročník soutěže seniorů a 1. ročník denních pracovníků v požárním útoku. 
 
Podpořit soutěžní družstva přijeli kromě krajského ředitele plk. Ing. Františka Pavlase i bývalí příslušníci HZS Plzeňského kraje – panové Bohumír Bucifal, Jaroslav Hrkal, Antonín Pavelec a Václav Smolík.
 
Za hodnotné dary a občerstvení pro soutěžící děkujeme hlavním partnerům akce – Plzeňskému Prazdroji a Obchodnímu centru Globus.
 
Nejmladším závodníkem mezi seniory, tzv. novoseniorem, byl vyhlášen Václav Ponocný z Domažlic, který v den závodu byl čtyřicátníkem přesně měsíc. I jeho družstvo bylo nejmladší – s nejnižším věkovým průměrem 42,29 let.
 
Nejstarší senior Václav Chalupný, čtyřnásobný dědeček, soutěžil za družstvo s nejvyšším věkovým průměrem – 47,71 let.
 
Nejstarší družstvo soutěž seniorů v požárním útoku vyhrálo s časem 29,96 s. Nejmladší družstvo se s časem 30,11 s umístilo na stříbrné pozici a třetí místo vybojovali senioři z Klatov s časem 35,46 s.
P9130067.JPG
 
Mezi denními pracovníky si nejlépe vedli z Domažlic (27,62 s), druzí skončili Plzeňáci (29,89 s) a třetí místo získali přespolní – hasiči z Ústeckého kraje, konkrétně z Chomutova a Mostu (35,25 s).
P9130060.JPG

VÝSLEDKY

vytisknout  e-mailem