HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vítr a husté sněžení

Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely od ranních 6:41 do 8:45 k šesti dopravním nehodám a k pěti spadlým stromům na komunikace.  

Ilustrační foto 3.jpgIlustrační foto 3.jpg
31. března
Tři dopravní nehody se staly v okresu Ústí nad Labem. V 6:41 se srazila tři auta v Libouchci. Při nehodě byli zraněni dva lidé. V 6:56 se převrátilo auto na střechu v Přestanově, jeden člověk byl zraněn, hasiči jej vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě. V 8:01 bylo hlášeno auto na boku v příkopu u Zubrnic. Nikdo nebyl zraněn. V 7:14 havarovala dvě osobní auta v Rokli okres Chomutov, nikdo nebyl zraněn. V 7:37 vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Úštěk jako mezikrajská výpomoc k Heřmanicím v okresu Česká lípa k dopravní nehodě dodávky. Nikdo nebyl zraněn. V 8:45 bylo hlášeno převrácené vozidlo na střechu u Valdeku - Starých Křečan v okresu Děčín.
Hasiči odstraňovali spadlé stromy a větve ze silnic u Břežan okres Žatec, u Varnsdorfu okres Děčín, u Strážiště okres Litoměřice visel vyvrácený habr na telefonním vedení, v Byňově okres Ústí nad Labem ležel strom přes Silnici, u Braňan okres Most spadl strom na jeden pruh vozovky.
 

vytisknout  e-mailem