HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výjezdy hasičů na Žďársku od 07.00 hod soboty 3. května 2014 do 07.00 hod neděle 4. května 2014

V 07.37 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bystřice nad Pernštejnem provedla odstranění stromu, který padl na komunikaci u obce Lísek.
 
V 10.35 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Borů do obce Dolní Bory, kde se po přívalovém dešti ucpal odtokový kanál a zaplavila se odlehčovací komora stokové sítě ve výstavbě. Na místě hrozilo sesunutí hráze, pod kterou vedla plynová přípojka. Na odčerpání vody byla použita tři elektrická čerpadla a dvě plovoucí čerpadla. Po odčerpání vody se za použití bagru uvolnilo nahromaděné dřevo a bahno a pročistil se kanál.
 
P5030051.JPG
 
P5030057.JPG
 
 
V 11.18 hod provedla místní jednotka sboru dobrovolných hasičů čištění komunikace ve Vojnově Městci.
 
V 16.11 hod byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda na 140. km dálnice D1 ve směru na Brno. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Velké Meziříčí. Při střetu osobního auta a kamionu se zranili dva lidé. Jednotka místo události zabezpečila a zlikvidovala uniklé provozní kapaliny.
 
Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová
Tisková mluvčí
HZS Kraje Vysočina
 

vytisknout  e-mailem