HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zahájení Mistrovství ČR v požárním sportu se zúčastní i ministr vnitra

Již zítra v odpoledních hodinách startuje v Trutnově největší tuzemský sportovní svátek hasičů. 

44 . mistrovství ČR v požárním sportu družstev HZS ČR a 62. Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu začíná v pátek 26. června na sportovním stadionu v Trutnově disciplínou výstupu do 4. podlaží cvičné věže a pokračovat bude v sobotu a neděli dalšími tradičními disciplínami. Celkem se při tomto sportovním svátku představí více než pět set závodníků z celé České republiky a Slovenska.
Slavnostní zahájení celé akce je naplánováno na pátek v 17:30 hodin a kromě závodníků, organizačních pracovníků a rozhodčích se ho zúčastní také vzácní hosté, mezi nimi v první řadě ministr vnitra České republiky Bc. Milan Chovanec, dále hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc, generální ředitel Hasičského záchranného sboru brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba, prezident Policie České republiky brig. gen. Mgr. Bc. Tomáš Tuhý, prezident slovenských hasičů Gen. JUDr. Alexander Nejedlý a další. Svojí přítomností tak podtrhnou významnost této akce nejenom pro Královéhradecký kraj.
Aktuální informace o mistrovství budou po celou dobu mistrovství pravidelně zveřejňovány na webových stránkách: http://mrps2015.cz/
      
Text: mjr. Mgr. Ondřej Sezima
Foto: HZS Královéhradeckého kraje
Odkazy do noveho okna

IMG_0086

IMG_0086 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem