HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zahájení nového roku u hasičů s hejtmanem Královéhradeckého kraje a primátorem Hradce Králové

Již tradičně připadá první pracovní den nového roku na slavnostní setkání příslušníků a občanských zaměstnanců Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje s hejtmanem Královéhradeckého kraje Lubomírem Francem a primátorem města Zdeňkem Finkem.  

Slavnostní zahájení nového roku proběhlo již podruhé v aule Univerzity Hradec Králové v Hradci Králové.
 
Hejtman i primátor města poděkovali hasičům za jejich náročnou a obětavou práci při záchraně lidských životů, zdraví a majetku občanů Královéhradeckého kraje a popřáli všem zúčastněným a jejich rodinám hodně zdraví a úspěchů v nadcházejícím roce.
Slova se ujal také ředitel Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje plk. František Mencl, který zhodnotil loňský rok, poděkoval všem hasičům a zaměstnancům Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje za odvedenou práci a popřál mnoho zdraví, pracovních i osobních úspěchů v nadcházejícím roce.
 
Slavnostní zahájení nového roku bylo příležitostí rozloučit se a poděkovat za práci dosavadnímu řediteli HZS Královéhradeckého kraje – územního odboru Náchod plk. Janu Adamcovi, který k 31. prosinci 2012 ukončil po 34 letech své působení u hasičů. Bývalý ředitel předal „klíč územního odboru“ svému nástupci, kterým je od Nového roku dosavadní vedoucí Učiliště požární ochrany Velké Poříčí plk. David Pouč. Pamětní plaketu předali a zároveň popřáli bývalému i současnému řediteli hejtman Lubomír Franc, primátor města Zdeněk Fink a ředitel HZS Královéhradeckého kraje plk. František Mencl.
Krajský ředitel hasičů, představitelé kraje a města předali pamětní plakety také dvěma příslušníkům z Krajského ředitelství HZS Královéhradeckého kraje, kteří také k 31. prosince 2012 ukončili služební poměr.
Odkazy do noveho okna

Bývalý ředitel J.Adamec a nový ředitel D.Pouč

Bývalý ředitel J.Adamec a nový ředitel D... 

Detailní náhled

Bývalý ředitel ÚO Náchod J.Adamec

Bývalý ředitel ÚO Náchod J.Adamec 

Detailní náhled

hejtman KHk L.Franc

hejtman KHk L.Franc 

Detailní náhled

J.Adamec a D.Pouč

J.Adamec a D.Pouč 

Detailní náhled

primátor města HK Z.Fink

primátor města HK Z.Fink 

Detailní náhled

Slavnostní zahájení s hasiči

Slavnostní zahájení s hasiči 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem