HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Kladenští hasiči likvidovali požár nákladního automobilu

Ve čtvrtek 11. června 2015 ve 13:49 hodin byl na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášen požár motorové části nákladního automobilu v obci Velké Přítočno na Kladensku. 

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno se dvěma cisternami, vyšetřovatelem požárů a posilové jednotky dobrovolných hasičů z Unhoště a Hřebče.

Jako první na místě byli profesionální hasiči z Kladna - a to ve 13:57 hodin. Průzkumem zjistili, že se jedná o požár kabiny v plném rozsahu. V dýchací technice za použití jednoho vysokotlakého proudu hasiči okamžitě zahájili hasební práce.

Ve 14:07 hodin se jim podařilo dostat požár pod kontrolu. Jelikož požár zasáhl i nákladový prostor, museli hasiči násilím pomocí rozbrušovací pily vniknout do uzavřeného nákladového prostoru.

Vozidlo převáželo stavební materiál, který bylo potřeba v dýchací technice dostat ven z nákladového prostoru. Požár hasiči zlikvidovali ve 14:58 hodin. Silnice mezi Kladnem a Velkým Přítočnem byla v době požáru zcela uzavřena.

Foto: por. Bc. Tomáš Nocar, ÚO Kladno

nstržm. Lukáš Vejvar
stanice HZS Kladno
 

vytisknout  e-mailem