HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pozvání do Krchleb i Nymburka

Krajská soutěž v požárním sportu profesionálních a dobrovolných hasičů Středočeského kraje proběhne v sobotu 7. června 2014 v Krchlebech a o týden později – 14. a 15. června 2014 - v Nymburce. 

Pořadateli krajské soutěže jsou HZS Středočeského kraje a SH ČMS KSH – kraj Středočeský společně se Sportovním klubem HZS Středočeského kraje. Sportovní areál Krchleby (okres Kutná Hora) bude v soboru 7. června 2014 hostit účastníky disciplíny – výstup do 4. podlaží cvičné věže. V této disciplíně soutěží pouze zástupci devíti družstev HZS z jednotlivých územních odborů kraje. Slavnostní nástup a zahájení soutěžního dne je plánováno na 9.45 hodin.

Místem konání dalších disciplín v požárním sportu (běh na 100 m s překážkami, štafeta na 4 x 100 m s překážkami a požární útok) je sportovní stadion na stanici HZS Nymburk, a to o víkendu 14. – 15 června 2014. Na stadionu se představí devět družstev HZS, 12 družstev SDH mužů a 12 družstev SDH žen, vítězů okresních kol ve Středočeském kraji. V sobotu soutěž začíná v 8 hodin slavnostním nástupem soutěžních družstev mužů, žen a sboru rozhodčích. Vlastní zahájení soutěžního dne je stanoveno na 9.15 hodin, v neděli pak na 8.30 hodin.
 

nprap. Lenka Kostková
tisková mluvčí
HZS Středočeského kraje
 

Odkazy do noveho okna

ilustrační foto

ilustrační foto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem