HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při střetu osobního a nákladního vozidla u obce Velenka zahynula jedna osoba

Informaci o vážné dopravní nehodě na silnici číslo 611 u obce Velenka na Nymbursku přijala dnes 11. března okolo půl desáté linka tísňového volání Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje. 

Na místo byla ihned vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Český Brod s cisternovou automobilovou stříkačkou na podvozku Mercedes Benz.

Po příjezdu na místo, bylo provedeným průzkumem zjištěno, že došlo k čelnímu střetu osobního a nákladního vozidla a obě vozidla se nacházejí mimo komunikaci. V osobním vozidle byla nalezena osoba, u které lékař Zdravotní záchranné služby konstatoval zranění neslučitelná se životem. Dále bylo zjištěno, že z nákladního vozidla uniklo zhruba 200 litrů nafty.

Hasiči provedli zajištění místa nehody a zabránili dalšímu úniku provozních kapalin z vozidel a po zadokumentování nehody kriminální policii provedli vyproštění osoby z vraku vozidla.  Z důvodu velkého úniku nafty byl na místo vyslán také pracovník životního prostředí, kterému byla událost později předána.

Foto: Zdeněk Kozák

ppor. Petr Svoboda
stanice Říčany

vytisknout  e-mailem