HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragická nehoda zkomplikovala provoz u Čtyřkol

Dnes 11. srpna přijala ve 14:48 linka tísňového volání Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje informaci o vážné nehodě na silnici I/3 poblíž obce Čtyřkoly.  

Na místo byla vyslána profesionální jednotka ze stanice Benešov s technikou CAS 15 Mercedes Benz a CAS 24 Mercedes Benz. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že na místě již zasahuje posádka Zdravotní záchranné služby. Dále hasiči zjišťují, že se jedná o nehodu tří osobních vozidel a na místě je několik zraněných osob. Jedna osoba byla ve vozidle zaklíněna a hasiči pomocí hydraulických nástrojů provedli její vyproštění. Bohužel i přes snahu záchranářů osoba následně zemřela.

Na místo byl vyslán také vrtulník Letecké záchranné služby, který bohužel odletěl zpět bez pacienta. Další dvě zraněné osoby odvezla sanitní vozidla do nemocnice v Benšově. Hasiči na místě dále provedli protipožární opatření, asanaci vozovky pomocí sorbentu a následně likvidační práce. Provoz na komunikaci byl obnoven zhruba po dvou hodinách. Příčiny nehody dále vyšetřuje Policie ČR.
 

FOTO: Stanice Benešov

ppor. Petr Svoboda
stanice Říčany

vytisknout  e-mailem